Bjelica uoči Šahtara: ‘Teško je toj momčadi naći previše nedostatka’

Foto: fah

Pred Dinamom je novi izazov, sutra u 19 sati igrati utakmicu 3. kola Lige prvaka protiv ukrajinskog Šahtara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi idu na put. Imamo još danas trening i sutra ćemo procijeniti u kakvom su stanju Petković i Ademi. Ako ne budu sposobni, igrat će drugi”, poručuje trener Dinama Nenad Bjelica.

“Osjećaj je pozitivan. Imaju veliku kvalitetu u ofenzivi gdje imaju nekolicinu Brazilaca, a znamo da su to vrlo nepredvidivi, talentirani igrači. Teško je toj momčadi naći previše nedostatka, ali pokušat ćemo biti na boljem nivou nego što smo bili protiv Cityja. Probat ćemo u defenzivi biti stabilni, a u ofenzivi pokušati bolje odigrati i onda se možemo nečemu nadati”, poručio je.

“Gležanj je dobro. Nema nikakvih problema, na raspolaganju sam”, kaže Bruno Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Želimo pobjedu, ali znamo da nas očekuje težak posao. Ozbiljna su ekipa, imaju dobre igrače i bit će teško, ali dat ćemo sve od sebe”, poručio je Petar Stojanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.