Bjelica više nije trener Austrije Beč, nakon pete utakmice bez pobjede

Foto: fah

Aktualni austrijski prvak Austrija Beč, koja je trenutačno peta na ljestvici, smijenila je svog trenera Nenada Bjelicu, objavio je klub u nedjelju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morali smo reagirati”, objasnio je odluku o smjeni trenera sportski direktor kluba Thomas Parits nakon pete utakmice bez pobjede (neriješeno 1-1 protiv  Wiener Neustadta). Trener amaterske momčadi Herbert Gager privremeno će obnašati dužnost prvog trenera do kraja sezone.

Austrija, koja se prošle sezone plasirala u Ligu prvaka, to je natjecanje završila kao četvrta u skupini G.

Bjelica (42) je u Austriju Beč došao iz Wolfsberga, a kao igrač nastupao je u dresu španjolskog prvoligaša Betisa iz Seville i njemačkog prvoligaša Kaiserslauterna prije nego je postao trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrija Beč, na petom mjestu u austrijskom prvenstvu, zaostaje 24 boda za vodećim Salzburgom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.