Blanka Vlašić najavljuje bolji rezultat na mitingu u Pragu

Naša najbolja skakačica u vis Blanka Vlašić nastupit će u utorak, 25. veljače, na atletskom mitingu u Pragu na kojem će pokušati preskočiti kvalifikacijsku normu za nastup na Svjetskom dvoranskom prvenstvu koje 8. ožujka počinje u poljskom Sopotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Treninzi između Goeteborga i Praga su prošli u najboljem mogućem redu i osjećam se spremna i motivirana za nastup u Pragu. Od tog nastupa očekujem, definitivno, bolji rezultat nego u Goeteborgu”, rekla je Blanka, koja je 15. veljače na prvom nastupu nakon sedmomjesečnog oporavka na mitingu u Goeteborgu skočila 190 cm i zauzela četvrto mjesto.

I njezini treneri Joško Vlašić i Bojan Marinović očekuju u Pragu očekuje rezultatski napredak.

“Nakon Goeteborga smo se pregrupirali, ali to ne znači da smo nešto bitno mijenjali u sustavu treninga. Blanka je sve bolja i bolja i optimistična je uoči ovog natjecanja. U Pragu očekujemo mali iskorak. Koliki će on biti, to je manje bitno. Bitno je da krenemo naprijed”, rekao je Blankin otac i trener Joško Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miting u Pragu je jedan od rijetkih na kojem su na programu i ženski i muški skok u vis.

“To je malo neobično, ali nije nam prvi put. Sve će malo duže trajati, pa ćemo se na to i fokusirati”, rekao je Bojan Marinović i najavio da će ženski vis u Pragu započeti u 17 sati, a na mitingu će nastupiti i naša druga visašica Ana Šimić koja je ove sezone već tri puta rušila kvalifikacijsku normu za nastup na Svjetskom dvoranskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.