Blažević neće preuzeti vođenje srpskog prvoligaša Spartaka

Foto: fah

Unatoč najavama, poznati hrvatski nogometni trener Miroslav Blažević (80) neće preuzeti vođenje srpskog prvoligaša Spartaka iz Subotice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zvali su me iz Spartaka, ali ne vjerujem da će biti išta od svega toga. Nema šanse da dozvolim Mamiću i Šukeru da me otjeraju iz Hrvatske. Tjerali su me u Kinu i Bosnu, a sad bi i u Srbiju. E pa neće moći”, izjavio je Blažević za Novu TV.

Ranije tijekom ponedjeljka objavljeno je kako je Blažević razgovarao s predsjednikom Spartaka Draganom Simovićem, te kako bi trebao doputovati u Suboticu.

Spartak je nakon 15 odigranih kola na dnu ljestvice sa samo 11 osvojenih bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.