Blic o Novaku Đokoviću: ”Italija je tek sad u šoku, otkriveno koliko je bogatstvo dao bolnicama u Lombardiji”

novinar
Foto: fah

Bitka s pandemijom koronavirusa i dalje uzima žrtve, iako, dojam je, pandemija polako gubitku tu bitku. Prije ili poslije, uz velike gubitke, čovjek će pobijediti, kao i uvijek. U borbu su se aktivno uključili diljem svijeta i brojni sportaši, donirali su velike svote novca, neki, naravno, više, neki manje, a neki nisu imali poriv svoju donaciju podijeliti s javnosti, tako da je zapravo nepoznato koliko je tko dao. Nije ni važno, bitno je da je od srca i da to ne radite kao anonimno, a onda se sami pobrinete da javnost ”nekako sazna” i da ”slučajno” dođe do medija. Nakon čega kreće priča i medijski spin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

”ITALIJA JE TEK SAD U ŠOKU! Otkriveno koliko BOGATSTVO je Novak Đoković dao bolnicama u Lombardiji za borbu sa Covid-19!”, naslov je Blica.

Srpski tenisač i jedan od najboljih tenisača svih vremena, Novak Đoković, pomogao je, što je i logično, Srbiju, no, odlučio je pomoći i Italiji, a srpski Blic piše kako je cijela Italija ”ostala zatečena” donacijom Novaka Đokovića, iako su donirali i mnogi drugi sportaši Italiji i ne nužno samo talijanski sportaši.

Đoković je od strane talijanskog ogranka Eurosporta nazvan “zlatnim srcem” kada je objelodanjeno da je uputio pomoć Bergamu, najugroženijem gradu od Covid-19. Dan kasnije otkriveno je da je pomoć, zapravo, bila upućena ne samo jednoj, već trima bolnicama, a o čemu piše talijanski Tuttosport.  Novak Đoković je Lombardiji uputio pomoć u iznosu od milijun eura. Podsjetimo, u karijeri je Novak Đoković zaradio više od 134 milijuna dolara. Gdje su tu još reklame i ostale stvari koje idu uza sve to…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Novak Đoković je napravio nešto nestvarno i nevjerojatna priroda njegovog djela je samo dodatno uvećala galantnost koju ima”, napisao je, između ostaloga. veteran talijanskog sportskog novinarstva, Ubaldo Skanagata, u članku koji je posvećen srpskom tenisaču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.