Boban jasno o Milanu: ‘Učinio bih sve to opet. Ne bih se mogao pogledati u ogledalo da nije tako’

Foto: fah

Zvonimir Boban ponovno je dao intervju za Gazzettu dello Sport u kojem je govorio o svom otkazu u Milanu jer je javno govorio o tome da je izvršni direktor kluba Ivan Gazidis sudjelovao u pregovorima s Nijemcem Ralfom Rangnickom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada Ragnick ipak ne dolazi jer je Milan zadržao trenera Stefana Piolija koji je trebao biti tek prijelazno rješenje.

“Stefano je divna osoba i dobar trener. Razgovarali smo nakon što je potpisao ugovor i bio sam jako sretan zbog njega. Na kraju svega, Pioli je bio naš izbor u stvarno teškim trenucima i dobro je vidjeti kako je momčad napredovala s njim”, rekao je Boban.

Paolo Maldini ostat će u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On mora ostati jer se pokazao kao dobar direktor. Nismo imali puno vremena za uživanje u zajedničkom radu”, ističe.

Pitali su ga žali li nakon svega jer se pokazalo da je u pravu.

“Učinio bih sve to opet. Ne bih se mogao pogledati u ogledalo da nije tako. Sretan sam što su se mnoge naše odluke pokazale ispravnim, a u početku su bile osporavane. Sada svi mogu vidjeti da su naši izbori, doneseni usred tisuću poteškoća, nisu bili uzaludni i da imamo temelje za jak Milan. Nema puno ljudi koji imaju strpljenja čekati ili shvatiti da nogometu treba vremena”, zaključio je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.