Calciomercato: Messijev otac stigao u Milano na pregovore, uzbuna u Barceloni?

Foto: fah

Mjesecima se već spekulira kroz brojne španjolske medije o ostanku ili odlasku Lionela Messija iz Barcelone, pojavljuju se, kako to već kod nagađanja ide, kontradiktorne informacije. O Lionelu Messiju, naravno, pišu i neki europski mediji, što nije čudno budući kako se radi o jednom od najboljih nogometaša svijeta svih vremena. Bez obzira na ”pozne igračke godine” Messi je i dalje ”tražena roba”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako većina medija smatra da će Messi i dalje ostati u Barceloni talijanski Inter ima svoje kalkulacije te i dalje ne odustaju. Naime, kako jutros javlja Calciomercato otac sjajnog Argentinca, Jorge Messi, stigao je u Milano kako bi navodno obavio određene razgovore te navodno ozbiljno razmatra transfer svog sina na Apeninski poluotok, na koji je, podsjetimo, nakon što je dugo vremena igrao u Španjolskoj, otišao Cristiano Ronaldo, najveći rival Messija. Prema pisanju Calciomercata bogati su Kinezi u Interu spremni ”uzdrmati nogometni svijet” te napraviti ono što je Juventusu pošlo za rukom kad je iz Reala doveo Ronalda. Navodno je Inter ponudio opciju Messiju da potpiše ugovor na četiri godine vrijedan za ovo korona vrijeme nevjerojatnih 260 milijuna eura.

Ako bi se to ostvarilo Messi bi bio uvjerljivo najbolje plaćeni nogometaš na svijetu te bi zarađivao skoro dvostruko više od portugalske zvijezde, Cristiana Ronalda, no, nagovoriti Messija da napusti Barcelonu neće biti lako, mnogi su pokušavali i u tome nisu uspjeli. Ipak je, iako Inter ne misli odustati tako lako, sportska ikona Katalonaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.