Boban s nove pozicije o Čeferinu i Ligi prvaka

Foto: fah

Zvonimir Boban postao je šef za nogomet u Uefi, a govorio je o odnosu s Aleksanderom Čeferinom u emisiji Fuzbal! na slovenskom portalu 24ur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Aleksander je vrlo ozbiljna osoba koja puno radi, puno razmišlja, vrlo je zreo i u najboljim je godinama. Bez obzira na određene sporove koje smo imali dok sam još radio u Fifi jer ove dvije organizacije ponekad imaju oprečne interese, što je vrlo komplicirano – ja i Čeferin smo uvijek održavali odličan odnos, vrlo iskren. Oni koji tamo rade to dobro znaju. Povezalo nas je lijepo prijateljstvo koje će definitivno trajati dugo. Povezala nas je još jedna stvar koja je također lijepa, a to je želja da nešto napravimo za naše narode kad smo već na ovako utjecajnim pozicijama. On je, naravno, na višem položaj od mene. Osobno me pokreće želja da napravimo nešto dobro i pomognemo našim narodima. To me uvijek pokretalo i vidim da se i Aleksander vodi ljubavlju prema Sloveniji i Slovencima. To mi je jako lijepo. To jako poštujem “, rekao je Boban.

Prognozirao je rasplet Lige prvaka.

“U utakmici Reala i Chelseaja, favorit je Real, iako je Chelsea vrlo opasna momčad. Imaju brze igrače i jak zadnji red. Kad se zbiju u obrani teško ih je probiti. Što je viši nivo igre Reala, to će biti bolja izvedba Chelseaja”, smatra Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici između Manchester Cityja i PSG-a očekuje prolaz Engleza.

“City igra fluidniji, bolji nogomet. To je vrsta nogometa koju igraju sve momčadi pod vodstvom Pepa Guardiole. Izuzetno su uravnoteženi, također u obrambenom dijelu. PSG će teško stvarati prilike jer City drži utakmicu pod stalnom kontrolom, a kada stalno imaju loptu, protivnička momčad se umori”, objasnio je Boban.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.