Bogdanović potvrdio dolazak u Split: Igrat ću za reprezentaciju

Foto: fah

Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović potvrdio je u završnom intervjuu za američke medije nakon ispadanja Utah Jazza iz doigravanja da će nastupiti za reprezentaciju na kvalifikacijskom turniru za Olimpijske igre koji se održava u Splitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Igrat ću za reprezentaciju, tako da ću već biti u punom treningu za sedam ili osam dana, rekao je Bogdanović.

Nakon dva poraza u prijateljskim dvobojima od Slovenije, sljedeća utakmica hrvatskih košarkaša u pripremama za olimpijske kvalifikacije bit će dvoboj protiv Portorika 23. lipnja u Spaladium Areni, gdje će biti održan i turnir na kojem će tražiti vizu za Tokio.

S istom će reprezentacijom Mršićevi izabranici odmjeriti snage i dan poslije, u četvrtak, 24. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir za Tokio igra se od 29. lipnja do 4. srpnja.

Hrvatska će protiv Brazila igrati 30. lipnja od 20 sati, a dan poslije protiv Tunisa u isto vrijeme. Brazil i Tunis će igrati 29. lipnja, također od 20 sati.

Nakon grupne faze je dan odmora, a 3. srpnja su na rasporedu polufinalni dvoboji. Finalni susret je na rasporedu 4. srpnja od 19.30 sati. Samo će se pobjednik turnira plasirati na Olimpijske igre u Tokiju, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.