Bogdanović ubacio 16 koševa u porazu Jazza, Šarić skroman u pobjedi Phoenixa

Foto: fah

Sinoć je na NBA parketima odigrano sedam utakmica. Bojan Bogdanović je sudjelovao u porazu Jazza kod Mavericksa sa 16 koševa, Šamanić je postigao osam koševa za Spurse u porazu protiv Clevelanda, a Dario Šarić je postigao koš u raspucanoj utakmici u pobjedi Sunsa u Houstonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brooklyn Netsi su na domaćem terenu tijesno slavili protiv New York Knicksa s 114:112. Irving je za domaćina upisao 40 koševa uz 7 asistencija. Dallas Mavericksi su pobijedili na domaćem parketu Utah Jazz s 111:103. Luka Dončić je opet briljirao u dresu Mavericksa s 31. košem, 9 skokova i 8 asistencija. Conley je za Jazz postigao 28 koševa, dok je Bojan Bogdanović ubacio 16 koševa i upisao 4 skoka za 35 minuta na parketu.

Minnesota Timberwolvesi su na domaćem parketu slavili protiv Sacramento Kingsa s 116:106. Fox je bio najučinkovitiji u redovima Sacramenta, ubacio je 31 koš uz 9 asistencija, a Russell je predvodio Minnesotu s 25 koševa. Detroit je na gostovanju razbio Oklahomu s 132:108, a u redovima pobjednika najučinkovitiji je bio Grant s 21. košem. San Antonio Spursi su uvjerljivo poraženi na domaćem terenu od Cleveland Cavaliersa s 125:101. Garland je za Cleveland ubacio 37 koševa, a Luka Šamanić za poražene Spurse 8 koševa uz 6 skokova i 5 asistencija za 25 minuta provedenih na terenu.

Toronto Raptorsi su kao domaćin slavili protiv Washington Wizardsa s 103:101. Westbrook je bio najučinkovitiji na terenu u redovima gostiju s 23 koša, ali nedovoljno za pobjedu. Siakam je postigao 22 koša za Toronto Raptorse. U vrlo efikasnoj utakmici, Phoenix Sunsi Darija Šarića, slavili su protiv Houston Rocketsa na gostovanju s 133:130. Phoenix je do pobjede vodio Booker s 36 koševa, dok je Dario Šarić imao skroman učinak za 15 minuta na parketu od koša, dva skoka i dvije asistencije, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.