‘Bolje ikad nego nikad’: Nizak udarac na račun Slavena Bilića nakon otkaza!

Foto: fah

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić dobio je otkaz u West Ham Unitedu. Sam Bilić nakon smjene rekao je da nije razočaran, odnosno da je istu očekivao te je dodao kako ja ponosan na ono što su on i njegov tim napravili. Englezi su vrlo brzo našli Biliću zamjenu, tako engleski mediji tvrde kako bi to mogao biti David Moyes, inače, bivši glavni strateg Evertona, Manchester Uniteda, Real Sociedada i Sunderlanda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, iako je smjena Bilića visjela u zrako duže vrijeme kap koja je prelila čašu je činjenica da u prvih 11 kola ove sezone West Ham ima tek dvije pobjede te se trenutačno nalazi u opasnoj zoni, zoni ispadanja.  Težak poraz od Liverpoola ”zapečatio” je Bilićevu sudbinu na klupi West Hama.

Nakon otkaza Biliću komentari su podijeljeni, veći dio ipak ne ”baca se blatom” na hrvatskog stručnjaka, no, ima i onih negativnih. Jedan od negativnih komentara na račun Bilića stigao je od bivše zvijezde Real Madrida koja je svoju posljednju sezonu odradila upravo u West Hamu, a trener mu je bio baš Bilić. Radi se o Španjolcu Alvaru Arbeloi koji je na svom Twitteru objavio:

”Bolje ikad nego nikad.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arbeloa je ljut zbog činjenice da se u svojoj oproštajnoj sezoni nije naigrao kod Bilića. Komentar Arbeloe podijelio je navijače, ali je ipak veći dio onih koji osuđuju takav, kako neki mediji navode, ”nizak udarac” na račun hrvatskog trenera.

Nije, naravno, Bilić jedini stručnjak koji je dobio otkaz ove sezone u Premiershipu, još su čak trojica, Frak de Boer u Crystal Palaceu, Craig Shakespeare u Leicester Cityju, Ronald Koeman u Evertonu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.