Borac koji ‘uvijek ide naprijed’: Veličanstvena pobjeda Stipe Miočića protiv Cormiera ima svoju cijenu, nove fotografije to dokazuju…

Foto: Instagram

Američki borac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, u borbi za naslov prvaka UFC-a  nokautom u četvrtoj rundi pobijedio je Daniela Cormiera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to meč koji je od početka izgledao kao da će otići na Cormierovu stranu, a onda je Miočić s nekoliko preciznih i snažnih udaraca ”riješio” stvar te osvojio naslov prvaka UFC-a. Naravno, osim pojasa osvojio je i 830 000 dolara. Pobjedom protiv Cormiera Stipe je postao vjerojatno i najveći borac u povijesti UFC-a, priznao je to, doduše nerado, i šef UFC-a, Dana White. No, Miočić tu ne misli stati.

Pobjeda ima svoju cijenu, naime, kako pokazuju fotografije koje je Stipe objavio dva dana nakon velike pobjede lice mu na trenutke izgleda jedva prepoznatljivo. Naime, tijekom 19 minuta borbe Miočić je dobio čak 162 udarca u glavu. Uz objavljene fotografije Stipe je napisao:

“Puno toga postigao sam teškim i napornim radom. Cijelog života testiran sam na teškim ispitima. Lako je na kraju sve to nazvati uspjehom, ali ovako taj uspjeh zapravo izgleda. Ja sam peterostruki osvajač svjetskog naslova, vatrogasac, suprug, otac i sve ostalo, za što sam toliko teško radio cijeli život samo zato što sam zadržao borbeni duh. Nitko nikad neće odraditi više posla od mene. I nikad neću prestati ići naprijed i težiti boljem. Još uvijek ima toliko toga što želim postići.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.