Boris Becker o trojici najboljih tenisača današnjice: Federeru najbolje odgovara ovakva situacija…

Foto: fah

Tenis je, kao i većina sportova, trenutno na mirovanju zbog pandemije koronavirusa. Kako pandemija jenjava tako se otvara prostor za nastavak sportskih natjecanja. S obzirom na pauzu od sporta brojni mediji analiziraju postojeću situaciju, jednako tako predviđaju budućnost, odnosno razvoj događaja kad jednom ponovno krenu turniri. A trebali bi uskoro…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši pobjednik Wimbledona, bivši njemački tenisač, Boris Becker, možda je i najbolji sugovornik na takvu temu, bolje rečeno na temu najboljih tenisača današnjice. Becker zna o čemu govori, i sam je u svoje vrijeme pripadao samom svjetskom vrhu. Njemačka teniska legenda svoja razmišljanja podijelila je za CNN.

“Mislim da Roger Federer najviše uživa u ovoj situaciji, zato jer njegov niti jedan rekord ne može biti oboren trenutačno”, poručio je njemački tenisač.

Becker smatra da Novak Đoković ne može biti presretan postojećom situacijom uzrokovanom pandemijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Najviše je uznemiren. Nije izgubio susret u 2020. godini. On to nikad ne bi rekao javno, ali mislim da je duboko u sebi razočaran što ne može igrati”, kazao je Becker.

Boris Becker o Rafaelu Nadalu…

“Da je sezona u tijeku, vjerojatno bi Rafael Nadal početkom lipnja osvojio Roland Garros i poravnao se s Federerom po broju Grand Slam naslova. Federer? On će imati samo još jednu šansu, na travi”, smatra Becker, naravno, mislio je na Wimbledon, koji je po prvi puta od Drugog svjetskog rata otkazan i ove se godine neće igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Becker je komentirao i međusobni odnos Nadala i Federera…

“Mislite da oni zovu jedan drugog u Londonu, Parizu i New Yorku i kažu: “Prijatelju, što kažeš, idemo na večeru?” Sumnjam. To je neizvedivo. Postoji poštovanje i divljenje, ali to je sve…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.