Borna Barišić: ‘Ne vidim razlog da nas Dalić ne vodi na Euru 2021.’

Foto: fah

Hrvatski reprezentativni branič u Glasgow Rangersu, Borna Barišić, nalazi se u svom Čepinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Medije ne pratim previše, ali kontaktu sam, naravno, s ljudima iz kluba i sada još nitko ništa ne zna. Trenutačno je sve prolongirano. Kažu mi da je bliže da se otkaže nego da se igra. Zvali su me brojni novinari posljednjih tjedana, ali povukao sam se malo u privatnost, što ću pričati o koronavirusu? Nemam što novoga reći. Nekih 5-6 dana nakon zadnje utakmice dobili smo odobrenje da odemo kući, tada se još moglo, pa sam doletio u Hrvatsku. Bio sam dva tjedna u samoizolaciji…”, rekao je za Sportske novosti.

“Ima i gorih stvari od neigranja nogometa, a bolest je najgora. Prema tome, bolje spriječiti nego liječiti. Zato ne volim previše pričati na tu temu, postoje ljudi koji su meritorni da donose odluke”, jasan je Barišić.

Kako je doživio odgodu Eura?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Činilo se da su sve karte posložene, ali skrenuli smo s puta. No, valja nam gledati širu sliku. Zadao sam si za ovu godinu neke osobne ciljeve, kao igrač mogu se još poboljšati pa možda Euro 2021. za mene bude i uspješniji. Vjerojatno bi mi iz današnje perspektive bilo bolje da se igra ove godine, ali iz svega se mogu uzeti pozitivne stvari. Kad se budemo čuli za nekoliko godina, vidjet ćete da sam bio u pravu kad govorim da će biti dobro na Euru 2021.”, rekao je.

Na pitanje očekuje li da će ga Dalić voditi na tom Euru, kaže: “Nije to tema za mene, ali ne vidim razlog zašto ne bi bilo tako.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.