Borna Ćorić: ‘Činjenica je da smo se svi bili malo opustili jer smo do nekoliko dana prije početka turnira imali nula ili jednog zaraženog dnevno’

Foto: fah

Borna Ćorić prošao je zarazu koronavirusom, ali bez simptoma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskreno, prvih osam do deset dana bez problema. Bilo mi je stvarno ugodno, trebao sam mira i samoće da se odmorim od svega. Poslije toga je postalo već jako dosadno i monotono, nisam znao gdje ću sa sobom. OK, trenirao sam, imao sam traku za trčanje i utege pa sam držao formu, tako da sam kasnije nakon tri dana na terenu već bio na dobrom fizičkom nivou”, otkriva za Sportske novosti i dodaje kako ga je najviše majka opskrbljivala hranom.

“Ne volim biti general poslije bitke, to nije moj đir niti se to tako treba raditi. Definitivno mi je žao što je turnir završio na takav način, jer imali smo pozitivnu priču, humanitarni karakter, igrali smo tenis nakon dugo vremena i svima nam je bilo drago. Zbog toga je još teže bilo kasnije slušati kritike. Činjenica je da smo se svi bili malo opustili jer smo do nekoliko dana prije početka turnira imali nula ili jednog zaraženog dnevno. Dali smo si povoda da nam se ta opuštenost obije u glavu. Što se tiče krivnje, ne bih išao u detalje niti upirao prstom, jer i ne znamo tko je zapravo prvi donio virus i je li se netko trebao testirati…”, priča.

Nick Kyrgios je bio prilično glasan kritičar Adria Tour.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je jednostavno on, nemam drugo objašnjenje. Pročitao sam što je pisao, ali me totalno boli briga jer i on voli biti general poslije bitke. Da netko drugi očitava lekcije i prodike, možda bih i razumio, ali baš Kyrgios… Nekako to nije realno. Ali okej, to je njegov đir, tako funkcionira i nemam s tim problema, niti me smeta na osobnoj razini”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.