Borna Ćorić najavljuje Davis Cup: ‘Ne smijemo se opustiti jer u tom jednom danu može svatko pobijediti’

Foto: fah

Hrvatski tenisač Borna Ćorić u Londonu na ATP finalu nalazi se u ulozi druge rezerve. To mu je naravno čast, a tu priliku je iskoristio kako bi se što bolje pripremio za nadolazeće finale Davis Cupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Došao sam u London prije sedam dana s namjerom da se pripremim za Davis Cup. To mi je bila prva namjera jer sam znao da neću igrati pošto sam druga zamjena. Odličnih je sedam dana iza mene. Pripremio sam se vrhunski. Sad malo manje treniram, odmaram se kako bi bio svjež kad dođem u Lille”, rekao je Ćorić za HRT.

Francuzi su ovaj tjedan ostali i bez Gasqueta, ali Ćorić upozorava kako to može biti varljivo i da se ne smijemo opustiti.

“Moramo biti fokusirani na sebe. Ne smijemo se opustiti jer u tom jednom danu može svatko pobijediti. Bit će sjajna atmosfera, 20 tisuća Francuza, nama to naravno i neće ići na ruku”, rekao je Borna i nastavio: “Nemamo plan, nismo još ništa isplanirali. Kad dođemo tamo vidjet ćemo, a moram se pripremiti i za zemlju. Zato ja idem tamo već u subotu da imam taj jedan dan više.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.