Borussija izbacila Bayern i ušla u finale Kupa

U sudaru dvojice njemačkih divova u polufinalu Kupa Njemačke na Bayernovoj Allianz Areni slavili su žuto-crni iz Dortmunda. Kloppova momčad u finalu čeka pobjednika iz  susreta Arminie i Wolfsburga koji je na rasporedu večeras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon 120 minuta igre rezultat na semaforu bio je 1:1. Taktičko nadmudrivanje dvojice velikih trenera Kloppa i Guardiole donijelo je u prvih pola sata nezanimljiv nogomet. U 29. minuti  Bavarce je u vodstvo doveo bivša „žuto-crna devetka“ Robert Lewandowski. Allianz Arena je eksplodirala i već pripremala slavlje nad velikim suparnikom.

bayern munchen
Nošeni vodstvom i podrškom prepunog stadiona Bayern je nastavio sa napadima i šansama, ali lopta nije htjela u gol. To je iskoristila Borussia i u nastavku igre u 76. minuti Aubameyang je izjednačio na 1:1. To je bio šok za domaćina, a početak dominacije gostiju. Ipak, do kraja utakmice i u produžecima rezultat se nije mijenjao.

Schweinsteiger Papastathopoulos
Prišlo se izvođenjima jedanaesteraca što je označilo potop Bayerna. Neshvatljivo loše izvođenje jedanaesteraca uz poskliznuće Lahma i Alonsa (!). te promašaje Gotzea i Neuera omogućilo je da su samo dva pogotka bila dovoljna da počne veliko slavlje gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je ujedno i prilika legendarnom treneru Kloppu da se nakon sedam godina od voljenog kluba oprosti trofejem.

robben klopp

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.