Brak nakon osam godine veze s Kristinom: Oženio se Marin Čilić!

Foto: Instagram

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić i psihologinja Kristina Milković vjenčali su se u crkvi sv. Nikole u Cavtatu nakon osam godina veze. Svadba se održava u tvrđavi Revelin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njih dvoje upoznali su se u Dubrovniku na Davis Cupu, gdje je Kristina radila kao hostesa. Ljubav im se dogodila na prvi pogled, a često im je veza morala funkcionirati na daljinu.

Navodno na svadbi pjeva Mate Bulić, koji je prijatelj obitelji Čilić.

Zanimljivo je da je Marin odmah nakon vjenčanja, iz automobila objavio selfie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moja supruga i ja”, napisao je ispod slike.

Kristina je nosila jednostavnu bijelu vjenčanicu i tradicionalne konavoske naušnice koje tradicionalno nose djevojke iz dubrovačkog kraja na vjenčanjima.

Podsjetimo, Marin je i ranije svaki svoj slobodni trenutak provodio s djevojkom Kristinom, diplomiranom psihologinjom. Ne obazire se previše na fotografije koje mediji objavljuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volim to držati za sebe, ipak treba imati i svoj mir i jednu distancu sa svoje strane. To mi je jednostavno postalo nekako normalno i ne obazirem se na to. Ako se vidim u novinama ok, ako ne opet ok”, istaknuo je jednom prilikom Marin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.