Bravo Vatreni: Ivan Perišić u Manchester Unitedu? Da, ali sad više ne po staroj cijeni…

Foto: fah

Nakon završetka Svjetskog prvenstva i nakon spektakularnog podviga hrvatske nogometne reprezentacije ponovno se aktualizirala priča o transferima nekih naših nogometnih zvijezda. Jedan od onih koji je na meti velikih klubova, iako već igra u velikom klubu, je i Ivan Perišić. Naime, Manchester United navodno je uporan u nastojanju da igrača koji je sjajnom igrom i pogotkom te asistencijom zaustavio Englesku na putu prema  polufinalu SP-a dovede u svoje redove. Jose Mourinho već odavno je ”zagrizao udicu” i poručio čelnicima kluba da želi Ivana Perišića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijani više ne žele pustiti Ivana za 50 milijuna eura?

Međutim, navodno je sve privremeno zaustavio Inter, koji Perišića, prema pisanju Expressa, više ne pušta ispod 70 milijuna eura. Ako bi se transfer realizirao po spomenutoj cijeni ”Perinjo” bi postao najskuplji hrvatski nogometaš u povijesti. Hrvati su danas posije Svjetskog prvenstva na cijeni kao nikad do sada. Cijeli svijet želi Vatrene, pa tako i najveći svjetski klubovi.

Iako je zabio na Svjetskom prvenstvu odigrao vrlo dobar turnir te zabio tri pogotka, uključujući i finale turnira, Perišić je daleko od cijene jednog Harryja Kanea i ostalih engleskih zvijezda, nedoraslih Vatrenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da ima nekoliko godina manje…

Naravno, kad su u pitanju transferi nogometaši veliki značaj imaju godine. Da Perišić nema 29 već 23 sasvim sigurno bi na nogometnom tržištu vrijedio puno više, kao i najbolji nogometaš svijeta u ovom trenutku Luka Modrić, koji ima tri godina više od Perišića.  No SP u Rusiji dodatno će podići cijenu generalno hrvatskim nogometašima, uključujući i one mlađe koji tek dolaze.

Englezi danas, za razliku od prije nekoliko mjeseci, kao i skeptični navijači Manchester Uniteda, u superlativima govore o sjajnom brzancu Vatrenih, koji ih je, kako smo spomenuli, demolirao u polufinalu Svjetskog prvenstva njihovu reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.