Briljantna večer zagrebačkog Dinama na startu kvalifikacija za Ligu prvaka: ‘To je bilo za mog sina, nedavno se rodio’

Foto: fah

Hrvatski prvak Dinamo sjajno je krenuo na startu kvalifikacija za Ligu prvaka. Naime, Dinamo je na Maksimiru pregazio (5:0) Hapoel Beer Shevu te tako napravio značajan korak prema 3. pretkolu. Modri su doista briljirali, iznenadili su sebe i navijače s obzirom kako je momčad za dobar dio navijača uoči početka sezone bila prava nepoznanica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moja prva utakmica za Dinamo, nisam mogao ni sanjati bolji početak. Od prve minute smo bili pravi, napravili sjajan rezultat i presretan sam. Marljivo radimo i treniramo, a kada imamo i malo sreće onda stvari ovako ispadnu” rekao je Mislav Oršić, nakon čega je u istom stilu nastavio:

“Ne, nitko od nas nije očekivao ovakvu pobjedu, ne možete očekivati da ćete nekoga dobiti 5:0. Ali, svi smo puni samopouzdanja, odradili smo odlične pripreme i to nam je najbitnije.”

Novi krilni napadač hrvatskog prvaka bio je prezadovoljan sjajnom večeri hrvatskog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledajte, ja sam rođen u Zagrebu, naježio sam se kada sam vidio maksimirsku publiku. Bilo je stvarno odlično, bili smo hrabri i motivirani, na kraju je sve ispalo kako treba. Nije lako igrati prvu utakmicu sezone, još je i europska, ne želite da se dogodi nešto loše.”

Igrali su Modri bolji nego tijekom cijelih priprema?

“Haha, to me prati kroz cijelu karijeru. Uvijek sam loše igrao na pripremama, i dok sam bio u Južnoj Koreji sve je bilo slično. A onda bi krenula sezona i bio sam pravi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li priča završena kad je u pitanju plasman u 3. pretkolo?

“Vidjet ćemo, na dobrom smo putu, velika je ovo razlika. Dinamo ima odličnu momčad , nema tu prevelikih zvijezda, a to je naša najveća snaga. Igramo kao kolektiv, pa dečki koji nisu danas bili u kadru u svakom trenutku mogu uskočiti, puni smo odličnih pojedinaca.”

Kome je poklonio pogodak?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To je bilo za mog sina , nedavno se rodio, nitko sretniji. Njemu i poklanjam taj gol, presretan sam.”

I za kraj Oršić…

“Moglo je biti i onako, ali sada sam skupio dosta iskustva na drugom kraju svijeta, siguran sam da mogu Dinamu biti od pomoći…”

Junak utakmice je bio veznjak Dinama, Arijan Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Radili smo naporno tijekom priprema, ubijali se od rada, na kraju se to sve isplatilo. Hapoel je dobra momčad, nije još ništa gotovo. Treba biti koncentrirati i u uzvratu, iako smo jednom nogom napravili veliki korak naprijed…”

Ne zamara se zbog svoja dva postignuta pogotka?

“Haha, mislim da sam i prošlu polusezonu otvorio s dva gola Osijeku , pa sam stao. To je nogomet. Meni je najvažnije što se smo bili pravi, niti u jednom trenutku se nismo raspali, što smo cijelu utakmicu odigrali muški. To me veseli, a golovi? Ma to me ne zanima, majke mi. Ne zamaram se golovima, ja hoću pobjede. Ali, ovo je bila tek jedna utakmica, moramo ponavljati ovakve predstave.”

Na kraju je kapetan hrvatskog prvaka zaključio…

Odigrali smo strašan presing, ovako se pobjeđuje. Pokazali smo pravi karakter, išli glavama na kopačku , to su navijači prepoznali. Vjerujem da ćemo takvi biti i dalje, pa da će oni dolaziti u još većem broju”, piše portal goal.com/hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.