Briljantni Luka Modrić dobio velike pohvale navijača Reala: ‘On zaslužuje i više od Zlatne lopte’

Foto: fah

Aktualni prvak Europe, Real Madrid, na gostovanju u Amsterdamu došao je do teške i sretne pobjede u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Ajaxa, koji je u potpunosti, a posebno u prvom dijelu, nadigrao ”kraljeve”  iz Madrida. Ajaxu je poništen čak pogodak u jeku ofenzive prema vratima europskog prvaka. No, to je Real, tako ”kraljevi” godinama igraju, na rubu uvijek, ali se i redovito izvlače, što srećom, što neospornom kvalitetom, što uz ”blagu” pomoć sudaca. Podsjetimo, Real je slavio 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to ipak fantastična nogometna utakmica u kojoj su gledatelji mogli uživati, bilo je pravih poteza zbog kojih se i ide na nogometne utakmice. Briljirao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, što posebno mora radovati izbornika Dalića uoči važnih utakmica Vatrenih u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Modrić je posebno bio nadahnut u drugom poluvremenu kada su domaćini malo popustili, razočarani činjenicom da svoju veliku nadmoć u prvom dijelu nisu uspjeli kapitalizirati. Real je u svom stilu, predvođen Lukom, podigao tempo da bi na kraju se to vidjelo i na rezultatu.

Navijači Reala na Twitteru pokazali su zahvalnost zbog načina na koji je Luka vodio momčad do pobjede. Pisali su brojne hvalospjeve na račun kapetana hrvatske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Modrić je jedini igrač Reala koji je sposoban dodati suigraču”,  ”Bez Modrića bi nas Ajax žive pojeo”, ”Zbog njega se čini da je nogomet lako igrati,”, ”On zaslužuje i više od Zlatne lopte”, stoji u brojnim riječima pohvale na račun službeno najboljeg igrača svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.