Bruno Petković spreman za Englesku: ‘Svjesni smo njihove snage, ali imamo samopouzdanja’

Foto: fah

Tri dana prije utakmice protiv Engleske na startu Europskog prvenstva veliki derbi 1. kola grupne faze najavili su Bruno Petković i Josip Brekalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni, podsjetimo, sutra putuju zrakoplovom u London, ide se iz Pule.

Petković tvrdi da je spreman, kako za Englesku tako i za cijeli turnir.

”Iskreno vidim da sam spreman, bez obzira na komentare stručnjaka ili tvojih kolega, analizirajući utakmice protiv Belgije, izbornik mi je ukazao na dosta dobrih stvari. Mislim da sam, ne u toj golgeterskoj formi, ali mislim da imam dobre predispozicije za dobar nogomet.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Je li se što promijenilo u životu Brune Petkovića nakon rođenja djeteta?

”Sigurno su se promijenile neke perspektive, neke teme za razgovor. Imamo dosta savjeta jedni za drugoga, mnogi su otvorili ta poglavlja u svome životu. To je nešto najljepše u životu, a i smireni i koncentrirani možemo gledati na utakmice.”

Malo i o velikoj utakmici protiv Engleza…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Iskreno, svjesni smo roster koji Engleska ima, da svaki igrače ima ekvivalent na svojoj poziciji. Igrače koji igraju u najboljim svjetskim ligama. Pratimo ih, analiziramo, njihove prednosti i mane, svjesni smo njihove snage, ali imamo samopouzdanja i znamo sto možemo napraviti.”

Kako Petković objašnjava masnicu ispod oka?

”Na utakmici s Belgijom dobio sam masnicu ispod oka od lopte, ali nije ništa ozbiljno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na kraju o suigraču iz napada Andreju Kramariću…

”Krama je odličan igrač, možda zadnje vrijeme nismo proveli skupa na terenu, ali Krama je, dovoljno da pogledate statistiku, sve stvari koje je radio u reprezentaciji i klubu, svjesni smo da je odličan, klasni igrač.’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.