Brza reakcija: Sportski direktor Maribora Zlatko Zahovič ‘otkupio’ sina za 250.000 eura nakon odlučujućeg gola u derbi utakmici

Foto: Snimka zaslona

Sportski direktor mariborskog prvoligaša i nekadašnji slovenski reprezentativac Zlatko Zahovič brzo je reagirao nakon što je njegov sin Luka u subotu na derbi utakmici s ljubljanskom Olimpijom postigao odlučujući gol, te već drugi dan otkupio njegov ugovor sa nizozemskim Heerenveenom za 250.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlađi Zahovič potpisao je za Nizozemce 2015. godine, a u Mariboru je od početka sezone bio na posudbi, no u subotu je dobro igrao, pa je slavniji otac, nekadašnji golgeter, zaključio da se odlično razvija i već drugi dan isplatio Heerenvvenu predviđenu odštetu za prekid ugovora, pišu slovenski sportski mediji.
Pobjedom od 1:0 golom Luke Zahoviča u zadnjim minutama utakmice u mariborskom “Ljudskom vrtu”, u prvom kolu nastavka prvenstva, nogometaši Maribora pobjegli su tri boda glavnom konkurentu iz Ljubljane.
“U derbijima može biti tehničkih pogrešaka, ali ne i taktičkih i mi ih nismo napravili”, komentirao je nakon susreta stariji Zahovič koji sportsku i kadrovsku politiku kluba na Dravi kao direktor vodi od 2007.
U tom je razdoblju u svim natjecanjima Maribor s Olimpijom odigrao 38 utakmica od kojih je u 22 pobijedio, u šest izgubio, dok je 12 puta rezultat bio neodlučen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.