Budimir: Idemo u Split, sad je Francuska, idemo vidjeti što možemo bolje i popraviti ovo

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija neočekivano je poražena u Osijeku od Austrije koja je slavila s uvjerljivih 3:0 na otvaranju Lige nacija. U redovima Vatrenih, naravno, razočaranje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austrijanci su poveli u 41. minuti preko Arnautovića, a još dva gola zabili su u razmaku od samo nekoliko minuta. Prvo je Gregoritsch povisio na 2:0 u 54., a potom je u 57. minuti Sabitzer zabio za konačnih 3:0.

– Nije dobar start, nije dobar rezultat, 0:3, ali vjerujem da smo zabili taj prvi pogodak da bi bilo 3:0, međutim glupo je sad uopće pričati. Žao mi je da u dvije minute dobijemo dva gola. Nije start koji želimo, nije rezultat koji želimo, međutim ima tri utakmice. Idemo u Split, sad je Francuska, idemo vidjeti što možemo bolje i popraviti ovo, rekao je napadač Vatrenih Ante Budimir nakon poraza od Austrije.

– Mislim da smo dominirali i kontrolirali utakmicu, imali situacije za zabiti, međutim, nismo zabili. To je nogomet, kazne te. Oni su dobra reprezentacija, što smo rekli i prije utakmice. Mislim da je bilo dobrih sat vremena, ali te dvije minute i još dva gola i tu je bila gotova priča, zaključio je Budimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Prvo poluvrijeme je bilo na dosta dobrom nivou. Ušli smo u utakmicu superiorno, kontrolirali smo praktički cijelo prvo poluvrijeme i onda umjesto da vodimo 2:0 na poluvremenu, odeš na poluvrijeme s 0:1, onda dobiješ ta dva brza gola u drugom poluvremenu i sve krene naopako, izjavio je Borna Sosa.

– Nije dobro prošlo, razočaravajuće za nas. Mislim da nismo loše ušli u utakmicu. Imali smo nekih prilika i poluprilika, međutim, nismo ih iskoristili. Kasnije smo primili ta tri gola, nismo se, nažalost, uspjeli vratiti. Sad je najbitnije odmoriti se. Već nam se ovo dešavalo kroz povijest, rekao je Borna Barišić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.