Budućnost koja je već počela, pred Vatrenima novi veliki izazovi: Hoće li Zlatko Dalić moći računati na Andreja Kramarića?

Foto: fah

Nakon što se najbolji vatreni golgeter posljednja dva desetljeća, Mario Mandžukić, oprostio od reprezentacije izbornik Zlatko Dalić suočio se dosta pomalo neočekivanih problema. Problemi su tim veći jer Dalić više s obzirom na ono što se događalo u Rusiji, na Svjetskom prvenstvu, ne može računati na Nikolu Kalinića. Nikola bi u ovo situaciji bez sumnje dobro došao Vatrenima, no, to je, barem za sada i barem što se Dalića tiče, završena priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao rješenje nameće se napadač Hoffenheima Andrej Kramarić, strijelac jednog pogotka za Vatrene na SP-u. Kramarić se već u nekoliko navrata nametnuo izborniku Daliću, no, nije imao sreće, Super Mario najbolje utakmice u dresu reprezentacije odigrao je u finišu svoje reprezentativne karijere, na Svjetskom prvenstvu, Kramarićevo vrijeme je ono vrijeme koje tek dolazi.

I već je stiglo. Naime, predstoje velike utakmice za Vatrene, susreti Lige nacije, prijateljska utakmica s Portugalom, reprezentacijom koju Hrvatska, nažalost, nikad nije pobijedila…

Hoće li Kramarić biti spreman na prvo okupljanje Vatrenih nakon SP-a i povijesnog srebra u Rusiji? Kako sada stvari stoje – neće. Naime, zbog ozljede koju vuče još sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, sjajni napadač mogao bi  propustiti početno okupljanje reprezentacije u rujnu. Dakako, to su problemi koje neće biti lako riješiti, kao prva alternativa nameće se napadač Anderlechta, Ivan Santini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Kramarić ipak ovog ljeta ipak neće napustiti Hoffenheim, klub ga je odlučio zadržati uspjeli su u tome jer su za njega tražili astronomskih 60 milijuna eura. Odbilo je to, barem za sada, potencijalne kupce. Odbilo je to i Bayern.

“Zadovoljan sam, a što se tiče reprezentacije vjerujem da ću dati još veći doprinos”, komentirao je Kramarić činjenicu da ipak neće još jedno vrijeme u neki veći klub, pa čak i u Bayern Nike Kovača.

Najvažnije je ipak da Andrej bude u pravoj formi, na pravom mjestu, u hrvatskoj reprezentaciji i u utakmicama kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.