(VIDEO) Bundesliga: Borussia (M) slavila protiv Bayera u zadnjim minutama utakmice

Foto: Twitter

U zadnjem nedjeljnom dvoboju 1. kola Bundeslige Borussija je u Moenchengladbachu slavila protiv Bayera s 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Andre Hahn je u 45. minuti doveo Borussiju Moenchengladbach u vodstvo, a u 80. minuti je za “Apotekare” izjednačio Joel Pohjanpalo. U 85. minuti pobjedu je domaćinu osigurao Lars Stindl. Hrvatski reprezentativac Tin Jedvaj je odigrao cijelu utakmicu za Bayer.

Podsjetimo na ranije utakmice Bundeslige:

Borussija Dortmund i Eintracht su pobjedama otvorili novo Njemačko prvenstvo, dok je za HSV debitirao hrvatski reprezentativac Alen Halilović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSV je doma odigrao 1-1 protiv Ingolstadta, a Halilović je ušao u 66. minuti u svoj prvenstvenom prvijencu za klub iz Hamburga. Borussia Dortmund je na svom stadionu pobijedila Mainz s 2-1, a oba gola za “žuto-crne” zabio je Pierre-Emerick Aubameyang, dok je za Mainz u sudačkoj nadoknadi zabio Japanac Muto.

Foto: fah
Foto: fah

Eintracht je također pobjedom startao u novu sezonu, a momčad Nike Kovača je kod kuće s 1-0 pobijedila Schalke. Jedini gol je postigao Meier u 12. minuti, a isti igrač je u 68. minuti zapucao kazneni udarac. Wolfsburg je slavio na gostovanju kod Augsburga s 2-0, a Josip Brekalo je ostao na klupi gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Dortmund   2 Pierre-Emerick Aubameyang 17,89pen
Mainz               1 Yoshinori Muto 90+2
– – –
Koeln             2 Marcel Risse 11, Anthony Modeste 61
SV Darmstadt 98     0
– – –
Hamburg SV          1 Bobby Wood 30
FC Ingolstadt 04    1 Lukas Hinterseer 79
– – –
FC Augsburg         0
VfL Wolfsburg       2 Daniel Didavi 35, Ricardo Rodriguez 89
– – –
Eintracht Frankfurt 1 Alexander Meier 12
CK: Michael Hector (Ein,79)
Promašeni penal:  Alexander Meier (Ein,68)
Schalke 04          0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.