Bundesliga: Freiburg iznenadio Dortmund, Schalke sve bliže drugoj ligi

Foto: fah

Kako to već ide u terminu od 15:30 igrano je nekoliko utakmica 20. kola Bundeslige, točnije njin pet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Schalke 04 nastavio je s krizom rezultata te je sve bliže ispadanju iz lige. Naime, danas su izgubili od RB Leipziga rezultatom 0:3.

Veliko iznenađenje je napravio Freiburg, koji je s 2:1 stigao do pobjede protiv Borussije Dormtund.

Foto: fah

U Leverkusenu prava golijada s obzirom da je domaći Bayer s 5:2 savladao Stuttgart, dok je Mainz osvojio vrijedne bodove u borbi za ostanak savladavši Union Berlin sa 1:0. Sjajnu formu ove sezone potvrdio je Wolfsburg, naime, Vukovi su uvjerljivo, 2:0, slavili protiv Augsburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.