Čačić nakon poraza od Turske progovorio o svemu: Nemamo problema u svlačionici, ali nedostaje nam naboj

čačić
Foto: fah

Izbornik Ante Čačić dan nakon poraza Hrvatske od Turske, gostovao je na RTL televiziji i na Novoj TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemamo problema u svlačionici, ali nedostaje nam naboj, zbog te atmosfere i uvjeta u kojima igramo. Vidjeli ste na što sliči nogometni stadion, u Turskoj su pune tribine, svi mašu zastavicama. To je podrška koju mi nemamo. Naši reprezentativci na čelu samnom imaju borbu sa svima od prvog dana, a najveća je ona s uvjetima koje u Hrvatskoj naši igrači nemaju kada dođu iz kvalitetnih sredina. Imamo velikih problema s mjestima na kojima treniramo i na kojima se pripremamo”, poručio je Čačić.

“Hrvatska je i dalje na vrhu, dali smo najviše golova, a primili najmanje. Ipak činjenica govori kako nismo efikasni. Hrvatska je dosta utakmica u ovim kvalifikacijama igrala ispod svoje razine”, istaknuo je.

” Stvaramo prilike, ali ih ne realiziramo, igrači nam nisu u realizatorskoj formi. Mandžukić ne igra na poziciji centralong napadača u klubu, Kalinić je imao malu minutažu, Pjaca je bio ozlijeđen, a naši vezni igrači uglavnom u svojim klubovima kreiraju prilike za druge igrače poput Messija i ostalih koji su zaduženi za postizanje pogodaka. Ipak, držim da smo na dobrom putu i dobrom mjestu, imamo dvije utakmice do kraja i sve je u našim nogama. Naši će igrači vrlo brzo dobiti veće minutaže i smatram kako će sve izgledati bolje, ja sam optimist i bit ćemo u Rusiji”, kaže on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.