Calciomercato tvrdi: Milan je na Maksimiru gledao novog Modrića

Zagreb; 22.10.2020.- Utakmica 1. kola K skupine Europske lige Dinamo - Feyenoord na stadionu Maksimir. Na slici Lovro Majer. foto HINA/ Mario ÆUŽIÆ/ ua

Dinamo je na Maksimiru u 1. kolu Europa lige odigrao 0:0 s Feyenoordom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Među publikom su bili i brojnih europskih klubova. Portal Calciomercato objavio je da su predstavnici AC Milana koji su gledali Lovru Majera.

“Riječ je o jednom od najvećih hrvatskih talenata. Majer je igrač izvanserijske tehnike koju je usavršio na malom nogometu, a jednako je koristan u oba smjera. Kod kuće ga se naziva novim Lukom Modrićem, a prate ga Milan, Fiorentina, Borussia, Leeds, Valencia i Sevilla. Na utakmici protiv Feyenoorda bit će i skauti Milana koji su jako zainteresirani za Majera. Ugovor s Dinamom mu ističe 2023. godine, ali već je spreman za veće izazove. Nije nemoguće da završi u Milanu”, piše Calciomercato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.