Calderon: Predsjednik Reala bi mogao pozvati Mourinha

Foto: fah

Bivši predsjednik španjolskog nogometnog velikana Real Madrida Ramon Calderon smatra kako bi se Jose Mourinho nakon napuštanja kormila Chelsea mogao vratiti u redove ‘Kraljevskog kluba’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mourinho je sada bliži povratku u Madrid nego odlasku u neki drugi klub. Znam da zvuči čudno, no ako Rafael Benitez nastavi s lošim rezultatima, predsjednik Reala bi mogao pozvati Mourinha,” kazao je Calderon.

Bivši Realov čelnik tvrdi kako Florentino Perez obožava Mourinha, a to je pokazao kada je u više navrata branio portugalskgo stručnjaka.

“Nije tajna da predsjednik Reala Florentino Perez voli Mourinha. Ne može se odbaciti mogućnost njegova povratka na Santiago Bernabeu,” dodao je Calderon koji je vodio Real od srpnja 2006. do siječnja 2009.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je u četvrtak dobio otkaz u londonskom klubu zbog serije loših rezultata ove sezone. ‘Bluesi’ se trenutačno nalaze na 16. mjestu ljestvice sa samo 15 bodova, odnosno jednim više od zone ispadanja. Mourinho je vodio Real od svibnja 2010. do lipnja 2013. Pod njegovim vodstvom ‘Los Blancosi’ su osvojili tri trofeja – prvenstvo, Kup Kralja i španjolski Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.