Carević o Dalićevom popisu: Nema nekih iznenađenja

Foto: snimka zaslona

Danas je izbornik Zlatko Dalić objavio popis hrvatske nogometne reprezentacije za završnicu kvalifikacija za SP, u kojoj nas očekuju gostovanje na Malti i domaći dvoboj s Rusijom, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Očekivan popis, to su igrači kojima izbornik vjeruje, koji igraju stalno u svojim klubovima, nema nekih iznenađenja, prokomentirao je u emisiji Stadion Mario Carević.

– Malta je, pod navodnicima, lagana utakmica, no treba pobijediti na terenu. Onda dolazi Rusija na prepun Poljud, nadamo se tu pobjedi, uvijek smo bili najbolji kad je najviše trebalo, dodao je Carević.

Prošlo kolo HNL-a donijelo je samo sedam golova:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Realizacija nije baš radila, no bio je jako dobar i sadržajan nogomet. Nije bilo puno golova, no bilo je zanimljivo, kaže Carević.

HRT-ov sudački ekspert Strahonja je načelno pohvalio suđenje:

– Očekivano je da repova nema, kao što sam rekao prije dva kola suci su bili u jednoj crnoj zoni, no vratili su se na jedan ispravan put, siguran sam da će ako nastaviti i dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Carević hvali Rijeku:

– Cijela Rijeka pod Tomićevim vodstvom igra fantastično, nema nekih oscilacija. Igraju vrhunski, napadački nogomet i zasluženo su na prvoj poziciji, rekao je, ali sviđa mu se i lokomotiva:

– Meni se Lokomotiva jako dopada, to su selektitani i fizički besprijekorni igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.