Cecin plakat osvanuo i u zagrebačkoj Dubravi: Uništili ga s potpisom BBB

Foto: Twitter

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije uništenih billboarda najave koncerta srpske pjevačice Svetlane Cece Ražnatović koji se 16. ožujka održava u Mariboru. Plakat postavljen u Dubravi je isparan, a na njemu je osvanuo i znak Bad Blue Boysa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Ljubav za osobu koja je pošarala ovaj billboard u Zagrebu, trebalo ga je spaliti’, stoji u jednoj objavi na društvenoj mreži X.

Na društvenim se mrežama zatim pojavila snimka istog plakata ali na Laništu. Građani su šokirano što plakati uopće stoje u Zagrebu.

‘Hrvati me obožavaju, glazba ne zna za politiku i granice. Ne dotiču me ekstremne manjine, a ponajmanje albanci iz Hrvatske’, rekla je kratko Ceca u svom istupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po čemu je Ceca poznata

Inače, Ceci je zbog braka s osuđenim ratnim zločincem Arkanom zabranjen ulazak u Hrvatsku

‘Nikada nisam ni ušla u Hrvatsku niti sam imala namjeru tamo ići. Nisam ni znala da su me stavili na listu nepoželjnih. Uopće me to ne zanima. Mogu se samo nasmijati na njihove zabrane. Nisam se nimalo potresla, baš me briga. Nek rade što hoće, nek me stavljaju na crne liste, ja svakako ne bih ni išla u Hrvatsku’, izjavila je svojedobno Ceca za srpske medije.

> Zašto hrvatski nogometaši nisu napustili Crvenu zvezdu nakon što je udbaški ‘kiler’ Arkan sjeo na klupu Crvene zvezde?

Sa Željkom Ražnatovićem Arkanom vjenčala se 1995. godine. Arkan je ubijen 15. siječnja 2000. godine. Inače, njezina navodna povezanost s krim miljeom dovela ju je do uhićenja 2003. godine zbog sumnje da je povezana s prvoosumnjičenima za atentat na Zorana Đinđića, Miloradom Lukovićem Legijom i Dušanom Spasojevićem te Dejanom Milenkovićem Bagzijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.