Cedevita izgubila i drugi susret finala doigravanja u Beogradu

Košarkaši Cedevite izgubili su i drugi dvoboj finala doigravanja regionalne ABA lige protiv Crvene zvezde, u nedjelju je bilo 69-65 (22-8, 18-24, 18-16, 11-17) za beogradski sastav koji je tako poveo sa 2-0 seriji koja se igra na tri pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka Babić sa 14 pogodaka i Roko-Leni Ukić sa po 10 koševa i asistencija bili su najefikasniji kod Cedevite, dok su Crvenu zvezdu predvodili Boban Marjanović sa 20 ubačaja, 12 skokova i 5 asistencija, te Luka Mitrović sa 19 poena i 10 skokova.

Treća utakmica igrat će se u srijedu u Zagrebu, a u slučaju pobjede Cedevite četvrta je na programu odmah u četvrtak. Eventualna peta utakmica igrat će se u Beogradu 2. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.