Čeferin i dalje optimist: ‘Nadam se Euru s gledateljima’

čeferin
Foto: fah

Predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin još se nada kako će se Europsko nogometno prvenstvo koje je zbog pandemije koronavirusa odgođeno za sljedeću godinu održati u istom formatu i uz prisustvo gledatelja na stadionima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imat ćemo gledatelje na stadionima. Euro 2020, koje je odgođeno za 2021. trebalo bi se održati s gledateljima i bez promjene formata u 12 europskih gradova”, rekao je u četvrtak Čeferin u razgovoru za agenciju France Presse.

“Možda ono što nam se čini čudnim danas, to ne bude u prosincu ili siječnju. Imamo još vremena za razmišljanje o tome. Trenutačno, zadržavamo isti format i nadamo se i mislimo da ćemo imati gledatelje na stadionima”, dodao je Čeferin.

“Ne želim pričati o odsustvu gledatelja ili o ograničenom broju gledatelja. Želim ostati optimističan, slati pozitivnu energiju i mislim stvarno da ćemo imati gledatelje na stadionima. Ako se to pokaže nemogućim, o tome ćemo razgovarati u datom trenutku. No, iskreno mislim da će se stvari normalizirati prije sljedeće godine”, zaključio je čelni čovjek UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.