Čeferin otkrio što očekuje od Hajduka i Rakitića: ‘Ako tako bude, stižem na Poljud‘

Foto: fah

U svečanom ambijentu Hrvatskog doma u Visu jučer je održana promocija knjige “Ratni Hajduk” autora Jurice Gizdića, a koja je napisana u povodu obilježavanja 80 godina obnove HNK Hajduk. Važnost ovog povijesnog dokumenta svojim dolaskom potvrdio je i predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin. U razgovoru za Novu TV osvrnuo se i na dolazak Ivana Rakitića u Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Da, da, vidio sam. Došao sam na promociju knjige jer trebaš imati poštovanje prema ljudima koji su u najtežoj situaciji pomagali drugim ljudima i pokazali da je nogomet veći od svega drugog. Mislim da je Hajduku pun pogodak Ivan Rakitić, a i Gennaro Gattuso. Više neću pričati, puno puta smo pričali pa nije ispalo tako. Očekujem od Hajduka da ostane u Europi, a ako tako bude, doći ću na Poljud. Za hrvatsku ligu nisam siguran, izjavio je predsjednik UEFA-e Aleksandar Čeferin.

Mnogi se žale da na Euru nije bio vrhunski nogomet. Igrači se žale na zgusnuti raspored, umor…

– Ja mislim da oni koji kažu da nije bio vrhunski nogomet nemaju pojma o nogometu. Tko je gledao Španjolsku znaju da je to osnovna škola nogometa. Top igrači, top nogomet. Igrači su umorni, to je jasno. Duga je sezona, ali Euro je uvijek bio poslije sezone, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.