Čeki mediji: ‘Vidi se da među Hrvatima nema kemije’

Glasgow, 18.06.2021 - Utakmica 2. kola D skupine Europskog nogometnog prvenstva, Hrvatska - Ceška na Hampden Park stadionu u Glasgowu. Na slici Luka Modric, Dejan Lovren, Josip Brekalo, Šime Vrsaljko, Ante Rebic, izbornik Zlatko Dalic, Andrej Kramaric. foto HINA/ Daniel KASAP/ ds

Hrvatska i Češka odigrale su 1:1 na Europskom prvenstvu, pri čemu više razloga za zadovoljstvo imaju Česi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izgleda da nešto ne štima s Hrvatima… Lovren je nedavno kritizirao mlađe igrače pa je ublažio tu izjavu malo kasnije, ali vidi se da među Hrvatima nema kemije. Možda mlađi igrači imaju preveliko mišljenje o sebi… Međutim, kod proslave njihovog gola je sve bilo jasno. Zabili su prvi gol na Euru, važan gol koji ih ostavlja u igri za drug krug, ali proslavili su ga hladno”; piše češki iSPort.

“Nekoliko puta je ljutito bacio ruke u zrak razočaran što lopta ne dolazi. Njegovo ponašanje dovoljno govori o igri. Bio je potpuno odcijepljen u napadu, ali nije nam jasno zašto se ljuti jer Hrvati nisu imali loptu dovoljno da bi zaprijetili”, piše Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.