Perišić svjestan stanja: Ako svi ne damo više idemo doma nakon prve faze

Glasgow, 18.06.2021 - Utakmica 2. kola D skupine Europskog nogometnog prvenstva, Hrvatska - Ceška na Hampden Park stadionu u Glasgowu. Na slici Ivan Perišic. foto HINA/ Daniel KASAP/ ds

Hrvatska je u drugom kolu skupine D Eura odigrala 1:1 s Češkom. U prvih 45 minuta vidjeli smo nastavak već neko vrijeme beskrvnih Vatrenih, no drugo poluvrijeme donijelo je tračak žara i nade za nastavak turnira, na kojemu Dalićeve izabranike čeka dvoboj sa Škotskom, u kojem će se odlučivati o prolazu skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Moram biti iskren, danas je bilo loše. Moramo puno bolje, od Livakovića do zadnjeg igrača, svi moramo dati više, imamo još jednu utakmicu i moramo pobijediti. Ušli smo slabo u utakmicu, opet primili gol iz prekida, poslije smo nešto odigrali, ali nije to to. Svi moramo puno bolje, svi moraju dati 20 posto više, inače ćemo ići doma nakon prve faze, rekao je Ivan Perišić, piše HRT.

Najavio je potom ključnu utakmicu sa Škotskom:

– Bit će teško, nismo još nikoga pobijedili, uz njihovu publiku bit će teško, ali m ito možemo. Imamo četiri dana da se odmorimo i propričamo i da se odmorimo, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.