Červar: Ponosan sam na sve što sam napravio, još me drži volja i ambicija, i dalje sam gladan pobjeda i željan izazova

Foto: fah

Lino Červar rukometna je legenda, ponovno izbornik hrvatske rukometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razmišljam o svemu, o svim obavezama i zadacima koje sam preuzeo. Evo, već u nedjelju dolazim u Zagreb, a u ponedjeljak ujutro imam sastanak s kondicijskim trenerom, što je samo nastavak onoga što radimo. Kad je Nexe gostovao kod mog Metalurga, tri sata sam sjedio s Hrvojem Horvatom, sve analiziramo, o svemu razmišljamo. Sve u svemu, u dobroj sam formi”, kaže on za 24sata.

Kombinira posao trenera Metalurga i izbornika.

“Stalno eksperimentiram, gledam, razmišljam, smišljam nove ideje… Ali dobro, kad voliš svoj posao, to i nije problem. Postao sam trener s 23 godine i od tada zapravo tako funkcioniram”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O mirovini ne razmišlja.

” Još me drži volja i ambicija, i dalje sam gladan pobjeda i željan izazova. Ova igra koju sam odabrao kao poziv važna je zbog rezultata, ali više od toga zbog utjecaja sporta na razvoj društva. Da, ponosan sam na svoje rezultate, ali i na to što sam u četiri države utjecao na sudbine ljudi, kroz sport im poboljšavao kvalitetu života. I ta činjenica me posebno ispunjava”, ispričao.

Pred reprezentacijom je i Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pozitivan sam, kao i uvijek, ali i zabrinut zbog situacije u našoj vanjskoj liniji. Znate da se bez vanjske linije ne može čak ni govoriti o medalji, a mi imamo situaciju s Duvnjakom, Kopljar ima problema s aduktorom, Slišković je i dalje bolestan, bez kluba, u najgorem trenutku ozlijedio se i Pavlović… Neki drugi treneri bi očajavali, ali ja nisam trener alibija i držim se one narodne: Kad nemaš ono što želiš, ljubiš ono što imaš”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.