Červar se oglasio prvi put nakon ukidanja njegove funkcije: Gobac me maknuo jer misli da je on otac rukometa

Foto: fah

Lino Červar dao je izjavu nakon što je ukinuta njegova funkcija koordinatora struke u hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja nisam bio nikakav koordinator seniorske reprezentacije. Dapače, postoji službeno ugovor koji ne govori o tome i to mi je žao. Takve laži da se mogu javno govoriti, to je hrabrost”, rekao je Červar za RTL telefonski.

> Smijenjen Horvat, Perkovac novi izbornik

Novinar ga je potom pitao zašto ga je Zoran Gobac maknuo. “Jer misli da je otac rukometa”, rekao je Červar i nastavio: “Mislio je da sam mu ja opasnost, a ja nisam nikome opasnost. Ja se bavim rukometom, pišem stručne stvari, nemam nikakve ambicije.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.