Čestitke hrvatskim svjetskim prvacima stižu sa svih strana, američka teniska legenda poručila Čiliću: ‘Impresioniran sam skromnošću i klasom koju Marin pokazuje’

Foto: fah

Nakon velike pobjede hrvatske Davis Cup reprezentacije u Lilleu u finalu protiv Francuske (3:1) čestitke teniskim Vatrenima stižu sa svih strana, iako je najiskrenije djelovala ona francuskog izbornika, Yannicka Noaha, koji je nakon poraza svoje reprezentacije zagrlio hrvatske igrače, čestitao im, a onda na presici podnio ostavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitku Čiliću, Ćoriću i ostatku hrvatske Davis Cup reprezentacije uputio je i Janko Tipsarević, srpski tenisač koji je jedno vrijeme bio čak i među 10 najboljih na svijetu po ATP ljestvici na Twitteru je napisao:

“Velike čestitke Hrvatskoj na osvajanju Davis Cupa! Čestitke momci, bravo!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Tipsarević je bio dio Davis Cup reprezentacije Srbije koja je prije osam godina osvojila Davis Cup u Beogradu, također pobjedom protiv Francuza.

Hrvatskoj Davis Cup reprezentaciji čestitku je uputio i Bob Bryan, jedna od legendi američkog tenisa. Naime, Bob s bratom Mikeom već godinama čini jedan od najboljih teniskih parova u povijesti ovog sporta. Većinu ove sezone je, nažalost, propustio zbog ozljede. Putem Twittera Bob Bryan je izrazio svoje oduševljenje igrom i ponašanjem najboljeg hrvatskog tenisača svih vremena Marina Čilića.

“Velike čestitke Hrvatskoj na osvajanju Davis Cupa. Uvijek sam impresioniran skromnošću i klasom koju Marin Čilić prikazuje u pobjedi i porazu. Istinski šampion”, napisao je legendarni američki tenisač. Marin se zahvalio obojici na čestitkama, Bryanu i Tipsareviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.