Za četvrtfinale Wimbledona: Hrvatska tenisačica Donna Vekić protiv Nijemce Julije Goerges u drugom meču od 12.30

Foto: fah

Hrvatska tenisačica Donna Vekić u ponedjeljak će se u All England Clubu boriti za mjesto u četvrtfinalu Wimbledona, a suparnica će joj biti 13. igračica na WTA listi, 29-godišnja Njemica Julia Goerges. Njihov dvoboj je na rasporedu kao drugi od 12.30 sati na terenu broj 3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije Vekić i Goerges na tom će se terenu za četvrtfinale boriti Latvijka Jelena Ostapenko i Bjeloruskinja Aliaksandra Sasnovič.

Vekić je protiv Goerges igrala samo jednom, prošle godine na tvrdoj podlozi u Budimpešti, i izgubila sa 6-2, 6-2.

Na središnjem terenu program će u ponedjeljak u 14 sati otvoriti Roger Federer i Adrian Mannarino, a uslijedit će dvoboji Serene Williams i Jevgenije Rodine te Rafaela Nadala i Jirija Veselog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na terenu broj 1 program će također započeti u 14 sati, a igrat će Angelique Kerber – Belinda Benčić, Gael Monfils – Kevin Anderson i Karen Hačanov – Novak Đoković.

Osim Donne Vekić, od hrvatskih predstavnika će u ponedjeljak još igrati Nikola Mektić s Austrijancem Alexanderom Peyom i Franko Škugor s Britancem Dominicom Inglotom u 3. kolu muških parova, Mate Pavić s Kanađankom Gabrielom Dabrowskom i Mektić s Tajvankom Hao-Ching Chan u 2. kolu turnira mješovitih parova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.