Chelsea pada prema sredini ljestvice, Lampard pred otkazom?

Foto: Twitter

Nogometaši Chelseaja poraženi su u 18. kolu Premiershipa od Leicestera rezultatom 2:0. Nakon sjajnog starta u sezonu, odličnih rezultata koji su kod navijača probudili nadu u borbu za naslov prvaka, posljednjih tjedana taj se san počeo rušiti. Borba za titulu sve je dalje, a neizvjesno je hoće li Chelsea uopće dobiti priliku igrati iduće sezone u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon serije ne baš sjajnih rezultata, koji su Chelsea gurnuli prema sredini ljestvice, britanski mediji ”uzeli su na zub” menadžera Plavaca, Franka Lamparda, dio engleskih medija piše da bi Lampard uskoro mogao dobiti otkaz. Naime, Chelsea je potrošio dosta novaca, međutim, momčad očito nije uigrana kako se to očekivalo, a i sam Lampard je opisao cijelu situaciju riječima:

“Očekivanja u klubu kao što je Chelsea su uvijek velika. To je tako uvijek bilo. Nije moja odluka da li ostajem. Neke stvari su izvan vaše kontrole. Na to ne mogu odgovoriti. Možemo još popraviti dosta stvari. Vidjet ćemo šta će biti”, rekao je Lampard, i sam svjestan kako u posljednjem vrijeme malo toga ide po planu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.