Pochettino o Messiju: Je li Argentinac trebao otići na posudbu?

epa08850912 FC Barcelona's Lionel Messi wearing a Newell's Old Boys jersey in memory of late Argentinian soccer legend Diego Armando Maradona celebrates after scoring the 4-0 lead during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and CA Osasuna at Camp Nou in Barcelona, Spain, 29 November 2020. EPA/Andreu Dalmau

Trener PSG-a Mauricio Pochettino ponovno je govorio o najboljem igraču svijeta Lionelu Messiju. Naime, nakon turbulencija prošlog ljeta gleda odlaska Lionela Messija iz Barcelone dio medija argentinskog nogometaša ”dovodio je u vezu” i s pariškim klubom, iako je favorit bio Manchester City, nakon dolaska argentinskog stručnjaka na klupu PSG-a dodatno se rasplamsala priča i o Messijevom mogućem prelasku u PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mauricio Pochettino govorio je o Messiju, ali i o izjavi brazilskog nogometaša Neymara, koji je kazao kako bi sljedeće sezone volio zaigrati s Argentincem.

“Čuo sam Neymarove izjave. Morao bih biti pažljiviji kada govorim o igračima iz drugih klubova. San je svakako imati najbolje igrače u momčadi”, rekao je Pochettino, koji je otkrio da je Barcelona 2004. godine zamalo posudila Messija Espanyolu.

“Messi je trebao zaigrati za Espanyol. Posudba je bila dogovorena uoči susreta Barcelona – Juventus za trofej Joan Gamper”, otkrio je Pochettino. Na spomenutoj je utakmici Messi briljirao, Fabio Capello ga je želio dovesti u Juventus, a čelništvo Barce se predomislilo i odlučilo je Leu dati šansu u prvoj momčadi. Naravno, Messi je to iskoristio te je postao jedan od najboljih nogometaša Barcelone ikada. Tko zna kako bi se situacija s Lionelom dalje razvijala da je otišao u Espanyol?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.