Chelsea s igrače manje slavio kod WBA, a City uvjerljiv protiv Evertona

epa04894884 Everton's James McCarthy (L) in action with Manchester City's David Silva (R) during the English Premier League soccer match between Everton and Manchester City at Goodison Park, Liverpool, Britain, 23 August 2015. EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

Aktualni engleski nogometni prvak Chelsea upisao je prvu pobjedu sezone nakon što je u dvoboju trećeg kola na gostovanju pobijedio West Bromwich Albion 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu je ostvario i Manchester City porazivši na Goodison Parku Everton 2:0, dok su Watford i Southampton odigrali bez golova.

‘Bluesi’ su na ‘The Hawthornsu” nakon pola sata igre vodili 2:0, a na koncu prvog dijela i 3:1, no jedva su spasili tri boda. WBA je u drugom dijelu smanjio na 2:3, a gosti su od 54. minute igrali s igračem manje nakon što je isključen John Terry. Usprkos silnom pritisku WBA nije uspio izjednačiti. Golove za londonski sastav zabili su Pedro (20), Diego Costa (30) i Cesar Azpilicueta (42), dok je dvostruki strijelac za WBA bio James Morrison (35, 59). Međutim, Morrison je u 14. minuti pri rezultatu 0:0 promašio jedanaesterac.

Lider prvenstva City upisao je i treću pobjedu, ovoga puta protiv Evertona 2:0. Golove su zabili Kolorav (60) i Nasri (88). U dvoboju Watforda i Southampton nije bilo golova. U ponedjeljak je derbi kola između Arsenala i Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Manchester City s devet bodova ispred Leicester Cityja i Manchester Uniteda sa po sedam bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.