Chelsea za jednog od najboljih igrača Eura nudi pravo bogatstvo?

epa09327028 Federico Chiesa of Italy celebrates after scoring his team's first goal during the UEFA EURO 2020 semi final between Italy and Spain in London, Britain, 06 July 2021. EPA/Frank Augstein / POOL (RESTRICTIONS: For editorial news reporting purposes only. Images must appear as still images and must not emulate match action video footage. Photographs published in online publications shall have an interval of at least 20 seconds between the posting.)

Talijanski nogometaš i jedan od najboljih igrača nedavno završenog Europskog prvenstva, na kojem je Italija pobjedom protiv Engleske u finalu zasluženo trijumfirala, Federico Chiesa, nalazi se na meti Chelseaja. Kad Englezi ne mogu pobijediti vlastitim snagama kupuju druge igrače. Kako piše novinar Bilda Christian Falk Chelsea je kontaktirao Juventus glede pregovora o Chiesinom transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, navodno je Chelsea ponudio Staroj dami 100 milijuna eura, međutim, iz Torina su odbili pregovarati o odlasku sjajnog talijanskog igrača. Kako smo već spomenuli Chiesa je sjajno odigrao Europsko prvenstvo te je bio jedan od najvažnijih kotačića talijanskog nogometnog stroja koji je osvojio Euro i to trijumfom na kultnom Wembleyju.

Chiesa ima 23 godine, zabio je dva gola na Euru te je izabran u UEFA-inu momčad prvenstva i ne čudi zanimanje Engleza za talijanskog reprezentativca.

Recimo kako je Chiesa prošle sezone u Serie A odigrao 33 utakmice i pritom je postigao devet pogodaka kojima je dodao isto toliko asistencija. Chiesa je karijeru počeo u Fiorentini, za spomenuti je klub odigrao 153 utakmice i pritom je postigao 34 pogotka, uz 25 asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Juventus je stigao u transferu koji je vrijedan 60 milijuna eura, a u dresu Juventusa je dosad odigrao 43 utakmice te je zabio 14 golova, zabilježio je 10 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.