Chievo smijenio trenera zbog niza loših rezultata

Foto: fah

Talijanski nogometni prvoligaš Chievo otpustio je trenera Rolanda Marana zbog niza loših rezultata samo tri kola prije završetka sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chievo je u subotu izgubio sa 1-4 na gostovanju kod Rome, a nakon što su odigrani i nedjeljni susreti 35. kola Serie A momčad iz Verone je pala u zonu ispadanja, sada je 18. sa 31 bodom. Jedan više ima 17. SPAL, a dva 16. Cagliari.

Maran je na klupi Chieva bio od listopada 2014. godine.

Momčad će ispadanja pokušati spasiti dosadašnji trener mlade momčadi Lorenzo D’Anna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.