Cibona se poklonila Draženu Petroviću, njegova majka poručila: ‘Najveća Draženova medalja je ljubav naroda’

Foto: Cibona,com

Povodom obilježavanja 27. obljetnice smrti velikana hrvatske i svjetske košarke Dražena Petrovića, predstavnici Cibone Mladen Bušić, Domagoj Čavlović i Roko Prkačin položili su vijenac i zapalili svijeću na grobu Dražena Petrovića na zagrebačkome groblju Mirogoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Povodom obilježavanja 27. obljetnice smrti velikana hrvatske i svjetske košarke Dražena Petrovića, predstavnici kluba Mladen Bušić, Domagoj Čavlović i Roko Prkačin položili su vijenac i zapalili svijeću na grobu Dražena Petrovića na Gradskom groblju Mirogoj.

🗣🎙 Biserka Petrović:

”Ljubav naroda prema Draženu je neopisiva. Zbog toga svi možemo biti ponosni na njega. Ne samo obitelj i prijatelji, već svi mi skupa što se rodio i djelovao na ovim prostorima i što je zastupao svoju zemlju na jedan takav način. Tek sad dobivam neke stvari iz Amerike, kako je to radio u vrijeme rata. Hvala narodu za ljubav. Najveća Draženova medalja je ljubav naroda. Zato je sada ponos na prvom mjestu, a tugu čuvamo za sebe.” 💙🕯”, objavljeno je na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.