Cijeli stadion zviždao je Kovačiću, a on je bio u pravu: Ne znam zašto me udario šakom

Foto: fah

Real je pobijedio Sporting s 2:1 u 5. kolu Lige prvaka, a možda i ključni trenutak utakmice bilo je isključenje Joaa Pereire u 64. minuti, nakon što je udario Matea Kovačića. Najvijači su Mateu zviždali smatrajući da je odglumio pad i silinu udarca, a Mateo je za beIN Sports otkrio da je doista primio udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam zašto me udario šakom, ali crveni karton je posve ispravna odluka, to je isključivo njegova pogreška.”

“Bila je to vrlo teška utakmica, bili smo dobri i moramo nastaviti tako. Ja? Samo se trudim pomoći momčadi… Ne razmišljamo o Dortmundu, sad je pred nama Gijon”, istaknuo je.

Oglasio se i Sportingov trener Jorge Jesus:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naguravanje Joaa i Kovačića odlučilo je utakmicu. Kovačić je bio inteligentanm no to što je napravio nije fair-play.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.