Čilić nakon pobjede poslao poruku ohrabrenja reprezentativcima

Hrvatski tenisač Marin Čilić plasirao danas u treće kolo Grand Slam turnira u Roland Garrosu pobijedivši Nijemca Tobiasa Kamkea sa 6-3, 3-6, 6-3, 6-0 nakon dva sata igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čilić je odlično otvorio meč i već je u prvom servis gemu napravio “break”, te je prednost uspješno pretvorio u dobiveni set. No, u drugom setu obrnuti scenario, Kamke je iskoristio dekoncentraciju Čilića i uspijeva poravanati na 1-1 u setovima.

U trećem setu Čiliću je proradio servis, a češće je bio i na mreži, te je kod vodstva 3-2 oduzeo servis protivniku i time je praktično odlučen meč. Nakon toga “raspala” se Kamkeova igra i Čilić je okončao meč sa 6-0 četvrtom setu.

U sljedećem kolu Čilić ide na drugog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića, od kojeg je izgubio svih osam dosadašnjih mečeva. Posljednji puta susreli su se ove godine u Indian Wellsu, a Đoković je slavio sa 1-6, 6-2, 6-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nako pobjede hrvatski tenisač Marin Čilić zaželio je puno uspjeha hrvatskim nogometnim reprezentativcima, koji iščekuju nastup na Svjetskom prvenstvu.

“Modrić je osvojio Ligu prvaka, Rakitić je osvojio Europsku ligu, tako da je iza naših nogometaša sjajna sezona. Skupina je teška, ali mislim da je Hrvatska na velikim natjecanjima – kada je bilo najvažnije – uvijek pokazivala da može igrati odlično. Sigurno će i navijači nositi momčad te uz naše veliko srce i ponos možemo proći u drugi krug. Tada je sve otvoreno i nadamo se dobrom rezultatu”, poručio je najboji hrvatski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.