Čilić: Nije bilo panike, emocionalno sam se spustio, nisam bio maksimalno unutra

Foto: fah

Marin Čilić zaradio je prvi bod Hrvatske u velikom finalu Davis Cupa!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prva dva seta servirao sam fenomenalno, nisam imao problema na svom servisu, iako sam se mučio na reternu, drugi servis Delbonisa stvarao mi je dosta problema. No nisam htio ići predaleko iza, jer s tom igrom on lakše razvija svoju igru, pa sam pokušavao naći neki ritam na reternu. Šteta što u trećem setu tih nekoliko break-lopti kod 3:3 nisam uspio iskoristiti, to bi ga sigurno dokrajčilo do kraja, ali eto, uspio se se oporaviti početkom petog i ostati mentalno unutra”, rekao je Čilić za HRT.

“Ključ je bila sredina trećeg seta, to sam i osjetio na terenu, zato sam i tražio publiku da se više aktivira. Šteta da nisam iskoristio te break-lopte, ali i Delbonis je pokazao da je kvalitetan, četvrti set odigrao je bez greške, a onda je taj break na početku petog seta bio ključan. Nije bilo panike, emocionalno sam se spustio, nisam bio maksimalno unutra, nisam bio aktivan, izbornik mi je dao nekoliko savjeta za koncentraciju uoči petog seta”, dodao je najbolji hrvatski tenisač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.